Cursussen en Workshops

Overzicht van Cursussen & Workshops


Ben jij of heb jij:
  • Verantwoordelijk voor de (online) marketing van je organisatie
  • Weinig of geen ervaring (tot 2 jaar) met online marketing
  • Werkzaam in de reis- of recreatiebranche
Dan zijn de cursussen & workshops van RED Online Marketing uitermate geschikt voor jou. Na de zomervakantie hebben we wederom verschillende workshops, cursussen, webinars en masterclasses op het programma staan. Wil je alvast meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of voor je zelf? Neem vandaag nog contact op en wij houden je op de hoogte. 

Er staan momenteel geen actieve workshops of cursussen op het programma. Mocht je toch meer informatie hierover willen, kun je contact met ons opnemen. Wil je er een bijwonen? Schrijf je snel in. De plekken zijn gelimiteerd en de ervaring leert dat alles snel vol zit.
Lotte
Hi! Ik ben Lotte bij RED helpen we je graag op weg, met cursussen, workshops of advies. Wil je hier meer over weten?
Neem contact op

Voor wie we werken

Als officieel branchepartner van het ANVR kun je zeggen dat RED het beste voor heeft met de reisbranche. Zo werk(t)en we o.a. voor OTA’s, (fysieke) reisbureau’s en touroperators.

Met onze klant Tjingo hebben we samen de AdWords campagne geherstructureerd plus een advertentie campagne in Bing opgestart. Resultaat? Een 103% hogere conversie en 250% groei in omzet.

Naast de reiswereld, helpen we succesvol veel recreatie bedrijven met online marketing. Zo we werk(t)en o.a. voor vakantieparken, campings en ketens in de binnenlandse én buitenlandse recreatiewereld. Van Nederland tot Hongarije en van Frankrijk tot Curaçao.

Trots als een pauw werden wij in 2015… In dit jaar zijn we verkozen tot RECRON TOP Adviseur na meerdere goede aanbevelingen van recreatie bedrijven.

Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met vakanties en toerisme te maken heeft.

Samen met onze klanten hebben we meerdere prijzen en onderscheidingen behaald. Zo bekroonde de flashsale site BoekVandaag.nl zich bijvoorbeeld met een Thuiswinkel Award en een Email Marketing Award in 2010. Iets waar we nog steeds heel trots op zijn.

Waar we goed in zijn

Maak kennis met onze financiële helden, cijfer junkies, koffie lovers, wielren gekken, maar uiteindelijk jouw hulp naar meer boekingen en online omzet.

Waarom bij leren?

  • In korte tijd veel kennis en inzicht opdoen
  • Eigen maken van online marketing
  • Zorgen voor betere online prestaties