Online Marketing voor OTA’s, Reisbureau’s & touroperators

Wat kunnen we voor OTA's, Reisbureaus & touroperators betekenen?

De zoektocht van een potentiële boeker begint vandaag de dag vooral online en je wilt op het juiste moment met de juiste boodschap aanwezig zijn. Met 13+ jaar ervaring in online marketing voor Online Travel Agents, Reisbureaus & Touroperators hebben wij toegang tot waardevolle data die jou helpt te onderscheiden van de concurrent. Onze ervaring gebruiken we om jouw doelgroep gericht te targetten met de juiste tone of voice tijdens het juiste moment in de customer journey.

Hoe blijf je onderscheidend en top of mind in dit concurrerende speelveld? Ben je aanwezig waar jouw potentiële klant zich bevindt? WIj begrijpen hoe een gast zich online gedraagt en helpen je graag verder met je online ambities. Wij slaan de brug tussen offline en online en zijn altijd op op hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw sector zodat jouw bedrijf een strategisch voordeel heeft. 

Wij zorgen voor loyale gasten of je nou een OTA, Reisbureau of Touroperator bent. We snappen dat een gast gevoelig voor prijs, gemak & beleving en het is onze taak om hier goed op in te spelen m.b.v. de juiste tools om de relatie met de gast beter te kunnen faciliteren.

We herkennen jouw specifieke behoeftes en gaan de uitdaging met je aan. We begrijpen dat door de dichte concentratie aan pretparken in Nederland de concurrentie moordend is. Je moet daarom zichtbaar onderscheidend zijn. Wij zorgen ervoor dat mensen die jouw park niet nog kennen klant worden en de klanten weer fans. Klachten moet je zien als kansen. 

Door je data goed te interpreteren en om te zetten in concrete acties helpen we jou graag met het verbeteren van jouw online positie.

Roy
Hi! Ik ben Roy en ben de eigenaar van RED Online Marketing. Ik geef je graag advies over online marketing voor OTA’s, Reisbureaus & touroperators!Neem contact op

Accreditaties

Sinds de start van onze organisatie zijn we ook beloond voor onze expertise.

Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Branchepartner als RECRON Top Adviseur. Dit kan je alleen behalen door vele goede referenties in de recreatiebranche te verzamelen en veel kennis van de reiswereld te tonen. Wij weten dus wat de reiziger echt wilt, is hij of zij op zoek naar avontuur of comfort, een langdurige of misschien een korte vakantie, in welke periode wordt het meest geboekt? Wij gebruiken deze kennis om onze campagnes zo goed mogelijk in te zetten, waar we echt een toegevoegde waarde binnen de travel & recreatie sector zijn. 

Doordat ons team bestaat uit meerdere gecertificeerde specialisten hebben we ook het Google Premium Partner status behaald. Dit brengt RED en Google dichterbij elkaar, waar onze klanten direct van kunnen profiteren! Wij krijgen o.a. product trainingen en certificeringen die ervoor zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Daarnaast mogen we deelnemen aan bèta’s. Dit houdt in dat we de allernieuwste functies als eerste mogen testen voor Google! Ook hebben we door onze Partnerstatus betere support die niet beschikbaar is voor ‘normale’ Ads gebruikers. 

Microsoft kan natuurlijk ook niet achterblijven. Onze search specialisten zijn Microsoft Advertising Accredited en kunnen jou ook vooruit helpen binnen Bing. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben net als bij Google een  contactpersoon binnen het bedrijf waardoor we samen snel kunnen schakelen en over moeilijkere vraagstukken kunnen sparren buiten de reguliere support om.

Waarom kiezen OTA's, Reisbureaus en Touroperators voor ons?

Ons team is nog klein, we zijn nu 14 man sterk en heel erg groeiende. Dit zorgt ervoor dat we vlot kunnen schakelen. Vanuit Utrecht kunnen we snel een meeting met je inplannen en als team staan we altijd voor jou (en elkaar) klaar. Dagelijks werken wij aan de beste online campagnes om onze klanten van creatieve oplossingen te voorzien. Daarnaast hebben wij onze expertise ook buiten Nederland liggen.

Middels een Youtube for Reach en een Brand lift campagne welke we hebben opgevolgd met Youtube for Action hebben we voor Duinrell 10 miljoen impressies en 1,6 miljoen clicks kunnen realiseren. Als gevolg hiervan is het aantal ticket sales incrementeel 19% gegroeid t.o.v. het jaar ervoor.

“De samenwerking met RED Online Marketing is ideaal. Het team staat altijd klaar om snel te handelen en ze denken assertief met ons bedrijf mee. Sinds we samenwerken is onze conversie sterk gestegen en is ook onze naamsbekendheid gegroeid. We zijn zeer tevreden met de uitstekende service van RED!”

André Roelofs – Algemeen directeur bij Oasis Parcs

Over de jaren heen hebben wij een trouw klantenbestand opgebouwd omdat wij geloven in transparantie, integriteit en oprechtheid. Jouw verhaal is net zo belangrijk als je product. 

Welke diensten bieden wij aan voor OTA's, Reisbureaus en Touroperators?

Strategisch Advies

Helder en praktisch advies om je online marketing strategisch in te kunnen zetten en je doelstellingen te halen

Jouw doelen behalen door effectief gebruikt te maken van Google Adwords en Microsoft Advertising

Direct je doelgroep bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment. Geautomatiseerd of handmatig

Social Advertising

Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment met advertenties op social media

Verhoog de conversie op jouw website met expert reviews en A/B testing

Meer bezoekers naar je website door zoekmachine optimalisatie

Affiliate Marketing

Meer relevante traffic en sales op basis van no cure no pay

Vertalingen

Contentcreatie van het Nederlands naar het Vlaams, Duits, Engels of Frans

Met de juiste contentstrategie de juiste mensen bereiken

Hoe werkt RED als online marketing bureau?

We werken al 13 jaar als online marketing bureau voor OTA’s, reisbureaus & touroperators in de travel & leisure branche en helpen hen met zoekmachine advertenties in Google en Bing, succesvolle Facebook advertising, email marketing, conversie optimalisatie of strategisch advies.

Daarbij hebben wij een aantal Duitstalige en Franstalige natives in huis en zij weten precies hoe je een Nederlandse tekst moet vertalen naar het Duits en/of Frans. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de subtiele cultuurverschillen tussen de landen, waardoor je je bereik naar Franse en Duitse markten kunt uitbreiden en nieuwe doelgroepen kan aanspreken in hun eigen taal. 

Iedere organisatie zet online marketing met een ander doel in en geen strategie zal hetzelfde zijn. Dit is waar wij als bureau optimaal in kunnen ondersteunen op het kanaal wat bij jouw gasten past. 

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te achterhalen waar je precies behoefte aan hebt of neem een bezoekje aan onze dienstenpagina om te zien wat we aanbieden.